Корисничка поддршка:
Македонски English

Сес Нотебом

Сес Нотебом (1933) е холандски писател и новинар. Добитник е на голем број награди, а неколкупати бил номиниран за Нобел. Инспирација за творештвото му се честите патувања во Европа и во светот. Објавува романи, раскази, есеи и поезија. Со Ритуали стекнува популарност како во Холандија, така и во цела Европа.

Прикажи:
Сортирај по:
SOLD OUT Ритуали
270 ден.