Корисничка поддршка:
Македонски English

Сас Хено

 

Сас Хено (1982) е естонски писател. Студирал филмска и видео режија. Работел во државната телевизија. Од 2010 е директор на маркетинг-агенција. Се релаксира со едрење и со стрелаштво.

Прикажи:
Сортирај по: