Корисничка поддршка:
Македонски English

Томаш Змешкал

Томаш Змешкал е роден во Прага во 1966 година, од мајка Чехинка и од татко Конгоанец. Студирал на Кралскиот колеџ во Лондон. Бил универзитетски асистент, лектор, преведувач, музичар и наставник по англиска книжевност.

Прикажи:
Сортирај по: