Корисничка поддршка:
Македонски English

Жеф Герартс

Жеф Герартс (1930) е фламански автор на детективски и крими-романи. Бил дел од колонијалната администрација во Белгиско Конго. После независноста, се враќа во Белгија и решава да стане писател. Го сметаат екстремно контроверзен.

Прикажи:
Сортирај по: