Корисничка поддршка:
Македонски English

Сузи Тенева

Сузи Тенева е родена 1982 година во Скопје. Во 2005 година дипломира на Инститиутот за филозофија, при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, Скопје. Во 2009 година магистрира, на тема од областа на естетиката, „Кантовото разграничување меѓу убавото и возвишеното“. Моментално е докторант на Институтот за филозофија и се занимава со истражување на проблеми од областа на естетиката. Ова е нејзино второ објавено дело.

Прикажи:
Сортирај по: