Корисничка поддршка:
Македонски English

Јана Лозаноска

Јана Лозаноска е родена 1978 година во Скопје. Страст и професија ѝ е меѓународното право, но во последно време се открива себеси и во создавање поезија, што го прави со особена желба и полет. Изложба ѝ е втора збирка песни.

Првата книга Мо-мент[на] инспирација излезе од печат во септември 2010 година.

Прикажи:
Сортирај по: