Корисничка поддршка:
Македонски English

Алис Пантермилер

Кога била мала, сакала да стане „пишувачка на книги“ или учителка. Откако ги завршува програмата за обука на учители, полагањето на пракса како помошник-учителка по германски јазик во Шкотска и обуката за книжар, почнува да живее со своето семејство во Лунебуршкото поле. Денес е позната по своите книги за деца.

Прикажи:
Сортирај по: