Корисничка поддршка:
Македонски English

Дарко Лешоски

Дарко Лешоски е роден на 4 јули 1984 година во Струга. По потекло е од Вевчани, но живее во Скопје од своите 14 години. Преведуван е на англиски, словенечки, кинески и на други јазици. 

Прикажи:
Сортирај по: