Корисничка поддршка:
Македонски English

Биљана Стојановска

Биљана Стојановска е родена 1984 година. Има дипломирано на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“ во Скопје, на отсекот за македонска книжевност и јужнословенски книжевности. Досега поезија има објавувано во списанието за поезија „Мугри“, коешто се издава во рамките на Филолошкиот факултет. Веќе пет години работи како новинар во дневниот весник „Нова Македонија“.

Прикажи:
Сортирај по: