Корисничка поддршка:
Македонски English

Мила Виклео

Мила Виклео (Радмила Костова-Деспотовска)  e интересна личност, која, соочувајќи се со предизвиците во животот и трагајќи по праведното, по среќата, по љубовта, по подобро утре,  всушност се пронаоѓа себеси и на тој пат го остварува и својот животен сон за кој отсекогаш копнеела...

Автор е на кратки и подолги текстови за личен развој на друштвените мрежи, а неодамна и тренер за личен развој, мотивациски говорник, одржува сопствени работилници за личен развој и предавања што допираат до секој оној што сака да биде подобро јас од тоа што бил вчера.

Прикажи:
Сортирај по: