Корисничка поддршка:
Македонски English

Драгана Евтимова и Владимир Лукаш

Драгана Евтимова (1984, Скопје), ги има објавено книгите: „Постоењето на динамиката“ (2005), „Јас сум некаде на друго место“ (2011) и „Фусноти по сеќавање“ (2014). Преведува од словенечки јазик.

 

Владимир Лукаш е музичар и визуелен уметник. Има ненапишано неколку необјавени книги. Живее и работи во Скопје.

Прикажи:
Сортирај по: