Корисничка поддршка:
Македонски English

Сања Стојанова

Сања Стојанова е родена на  22.8.1983 година во Скопје. Има завршено Педагошки факултет на Факултетот „Св. Климент Охридски“, отсек одделенска настава (2002-2007), а потоа  продолжува на постдипломски студии на истиот факултет (2010-2015). Од 2008 година работи како одделенски наставник  во ООУ „Љубен Лапе“ во Скопје. Има посетено голем број семинари и обуки.

Прикажи:
Сортирај по: