Корисничка поддршка:
Македонски English

Дејвид Гилмор

Дејвид Гилмор (1949) е канадски писател. Работел како филмски критичар и како ТВ-новинар. Имал своја емисија од областа на уметноста и забавата. Автор е на шест романи. Неговите книги добиваат пофалби од најразлични луѓе од книжевната фела, од Вилијам Бароуз до Нортроп Фрај, како и од медиуми од калибарот на Њујорк тајмс и Пипл

Прикажи:
Сортирај по: