Корисничка поддршка:
Македонски English

Елин Хилдербранд

Елин Хилдербранд е американска писателка на летни љубовни романи. Сите нејзини книги се случуваат во околината на островот Нантакет, каде што и самата живее со сопругот и со трите деца. Како тинејџерка секое лето го минувала на Кејп Код, безгрижно уживајќи, сè додека татко ѝ не загинал во авионска несреќа. Следниот одмор решила да работи, поставувајќи си нова животна цел: секогаш да ѝ биде лето.

Прикажи:
Сортирај по: