Корисничка поддршка:
Македонски English

Ања Кузмановска

Ања Кузмановска е родена на 2 август 1997 година во Скопје, Македонија. Учи во СУГС „Раде Јовчевски-Корчагин“. Авторка е на збирката поезија „Исконска тага“.

Прикажи:
Сортирај по: