Корисничка поддршка:
Македонски English

Адријана Ананиева

Адријана Ананиева е родена на 7 февруари 1984 година во Скопје. Дипломирала на Филолошкиот факултет ,,Блаже Конески“ во Скопје на групата италијански јазик и книжевност со американски студии. Работела како новинар и како наставник по англиски и по италијански јазик. Три години живеела и работела во САД и во Данска. Моментално студира право на Правниот факултет ,,Јустинијан I“ во Скопје.

Прикажи:
Сортирај по: