Корисничка поддршка:
Македонски English

Катерина Џатева

Катерина Џатева е родена на 23 јуни 1990 година во Струмица. Студентка е на Медицинскиот факултет во Скопје. Својот талент за пишување го открила преку читањето, а инспирација добива од местата што ги посетува и од приказните на луѓето што ги запознава. Романот Зајдисонце е нејзината дебитантска книга.

Прикажи:
Сортирај по: