Корисничка поддршка:
Македонски English

Есра Туркекул

Есра Туркекул е родена во 1968 година во Истанбул. Дипломирала индустриско инженерство. Откако 12 години минала во светот на банкарството, почнала да работи во невладини организации. Била и професионален туристички водич. Уште од детството се интересирала и се восхитувала на детективските романи, кои ѝ отворале магичен свет во кој треба да се одгатне загатка. Убиство во Капали чаршија е нејзиниот прв роман. Наскоро следува и продолжение.

Прикажи:
Сортирај по: