Корисничка поддршка:
Македонски English

Анелис Вербеке

 

Анелис Вербеке (родена 1976) е белгиска писателка. По студиите по германски јазик и книжевност, запишува студии по филмско сценарио. Дебитира во 2003 година со романот Спиј!, за кој добива неколку престижни награди. Само во Белгија и во Холандија се продадени 75 000 примероци, а книгата досега е преведена во 22 земји.

Прикажи:
Сортирај по:
SOLD OUT Спиј!
200 ден.