Корисничка поддршка:
Македонски English

Стиг Дагерман

 

Стиг Дагерман е еден од најважните шведски писатели после Втората светска војна. Неговите собрани дела во 11 тома и понатаму ги инспирираат читателите, писателите, музичарите и филмаџиите. Во Шведска постои книжевна награда која го носи неговото име.

Прикажи:
Сортирај по:
SOLD OUT Змија
250 ден.