Корисничка поддршка:
Македонски English

Кристијан Банг Фос

Кристијан Банг Фос (1977) е дански писател. Првично студирал математика и физика. Дипломирал на Академијата за дански писатели во 2003 година. Првиот роман му е објавен во 2004 и ги импресионирал критичарите со стилот и со описот на навидум секојдневни дејства.

Прикажи:
Сортирај по: