Корисничка поддршка:
Македонски English

Ричард Хукер

Ричард Хукер (1924-1997) е псевдоним на Х. Ричард Хорнбергер, американски писател и хирург. Негово најпознато дело е романот МЕШ, лично инспириран од Корејската војна. Книгата е основата за комерцијалниот бум на истоимениот филм и ТВ-серија.

Прикажи:
Сортирај по:
SOLD OUT МЕШ
250 ден.