Корисничка поддршка:
Македонски English

Изабел Вери

Изабел Вери е белгиска писателка и актерка. Глумела во неколку театри од Франција, Италија, Белгија и ОК. Поради своите танчарски и пејачки способности учествувала во мјузикли и во филмови. Авторка е на три книги.

Прикажи:
Сортирај по: