Корисничка поддршка:
Македонски English

Моника Али

Моника Али е британска писателка родена 1967 година во Бангладеш. Авторка е на четири романи. Уште со првата книга Брик Лејн е прогласена за една од „најдобрите млади писатели во Британија“. Живее во Лондон со сопругот и со двете деца.

Прикажи:
Сортирај по:
SOLD OUT Брик Лејн
420 ден.