Корисничка поддршка:
Македонски English

Рашида Ламрабет

Рашида Ламрабет (1970) е белгиска авторка со мароканско потекло. По професија е адвокат во бриселскиот Центар за еднакви можности и спротивставување на расизмот. Уште со својата прва книга Женска земја почнала да ги освојува многуте читатели.

Прикажи:
Сортирај по: