Корисничка поддршка:
Македонски English

Лада Жиго

Лада Жиго (1970) е хрватска писателка и новинарка. Дипломирала компаративна литература и философија. Пишувала за најважните медиуми од Република Хрватска. Авторка е на една книга со кратки раскази и на три романи.

Прикажи:
Сортирај по:
SOLD OUT Рулет
200 ден.