Корисничка поддршка:
Македонски English

Елен Матсон

Елен Матсон (Удевала, 1962) е шведска писателка. Првата книга ја објавува во 1992 година и веднаш добива бројни позитивни критики. Главно пишува историски романи. Има добиено високи книжевни награди во Шведска.

Прикажи:
Сортирај по: