Корисничка поддршка:
Македонски English

Емануела Пагано

Емануела Пагано е совремна писателка од Јужна Франција, родена 1969 година. Дипломирала филм и мултимедијални уметности, а магистрирала историја и цивилизација. Голем дел од нејзините романи, во кои главна тема на преокупација ѝ е детството, се наградувани. 

Прикажи:
Сортирај по: