Корисничка поддршка:
Македонски English

Ана Ким

Ана Ким (1977) е австриска писателка родена во Јужна Кореја. Студирала философиja и театарски студии во Виена. Авторка е и на проза и на поезија. Добила многу писателски стипендии и награди. Има објавено три романи.

Прикажи:
Сортирај по: