Корисничка поддршка:
Македонски English

Реидар Јонсон

Реидар Јонсон (1944) е шведски романсиер, драмски автор, сценарист и режисер. Голем дел од својата кариера ја поминал во Холивуд. Светските читатели ги освои со романот Мојот живот како куче.

Прикажи:
Сортирај по: