Корисничка поддршка:
Македонски English

Миха Мацини

Миха Мацини (роден 1961) е словенечки писател, сценарист, режисер и публицист. Има објавено 28 книги преведени на 10 јазици. Докторирал антропологија. Има мастер од креативно пишување за филм и телевизија на Шефилд. Член е на Европската филмска академија.

Прикажи:
Сортирај по:
SOLD OUT Трошки
200 ден.