Корисничка поддршка:
Македонски English

Педро Гиљерме-Мореира

Педро Гиљерме-Мореира (роден 1969) е португалски романсиер и адвокат. Пред да почне да пишува литература, наградуван е како правник и како автор на текстови од адвокатската професија. Утрото на светот е негов прв роман, инспириран од нападите на 11 септември 2001 година.

Прикажи:
Сортирај по: