Корисничка поддршка:
Македонски English

Клипинг 2018

Лице в лице, 31.10.2018

Доаѓа Славенка Дракулиќ, авторката на првата феминистичка книга во Источна Европа

 

Текст мк, 31.10.2018

Во Скопје доаѓа Славенка Дракулиќ, авторката на првата феминистичка книга во Источна Европа

 

Вечер, 31.10.2018

„BookStar 2018“ : Авторката на бестселерот “Невидливата жена…” во Скопје

 

Либертас, 31.10.2018

Во Скопје доаѓа Славенка Дракулиќ, авторката на првата феминистичка книга во Источна Европа

 

Номадс, 31.10.2018

Антолог ја најави добитничката на наградата BookStar Славенка Дракулиќ

 

Стајлист, 31.10.2018

Во Скопје доаѓа Славенка Дракулиќ, авторката на првата феминистичка книга во Источна Европа

 

Република, 31.10.2018

„Антолог“ ја најави добитничката на наградата „BookStar“ 2018 : Во Скопје доаѓа Славенка Дракулиќ

 

Нова Македонија, 25.10.2018

Објавен романот „Маѓепсница“

 

Република, 24.10.2018

Фантастичен роман за млади од полската авторка Дорота Тераковска

 

Нова Македонија, 4.10.2018

Излегуваат два историски романа од исландски автори

 

Cooltura, 4.10.2018

Дела На Двајца Современи Исландски Автори Во Издание На „Антолог“

 

Либертас, 3.10.2018

Романи од двајца современи исландски автори во издание на „Антолог“

 

Република, 3.10.2018

„Антолог“ објави два историски романи од исландски автори: „Сага за Јон“ и „Солзите на ангелите“

 

А1 он, 3.10.2018

Романи од двајца современи исландски автори во издание на „Антолог“

 

МИА, 3.10.2018

Романи од двајца современи исландски автори во издание на „Антолог“

 

Слободен печат, 3.10.2018

Романи од двајца современи исландски автори во издание на „Антолог“

 

Независен, 3.10.2018

Романи од двајца современи исландски автори во издание на „Антолог“

 

Локално, 3.10.2018

РОМАНИ ОД ДВАЈЦА СОВРЕМЕНИ ИСЛАНДСКИ АВТОРИ ВО ИЗДАНИЕ НА „АНТОЛОГ“

 

Пост.мк, 3.10.2018

Романи од двајца современи исландски автори во издание на „Антолог“

 

Опсервер, 3.10.2018

Романи од двајца современи исландски автори во издание на „Антолог“

 

Република, 30.8.2018

„Свесно мајчинство“ излезе на македонски јазик

 

Макфакс, 30.8.2018

Објавена книгата „Свесно мајчинство“ од Нада Бучевиќ

 

Пост.мк, 30.8.2018

Објавена книгата „Свесно мајчинство“ од Нада Бучевиќ

 

Центар, 30.8.2018

Објавена книгата „Свесно мајчинство“ од Нада Бучевиќ

 

Охрид скај, 29.8.2018

„Свесно мајчинство“ излезе на македонски јазик

 

Плус инфо, 29.8.2018

„Свесно мајчинство“ излезе на македонски јазик

 

Република, 22.8.2018

„Антолог“ објави две обновени лектирни изданија од Александар Кујунџиски

 

Вечер, 21.8.2018

“Сакам книга“ и “Природо, љубов моја!“ во ново руво

 

Радио МОФ, 21.8.2018

Обновени лектирните изданија на „Сакам книга“ и „Природо, љубов моја!“ од Кујунџиски

 

Културно, 21.8.2018

Две обновени лектирни изданија  „Сакам книга“ и „Природо, љубов моја!“

 

Нова Македонија, 21.8.2018

Обновени лектирните изданија на „Сакам книга“ и „Природо, љубов моја!“ од Кујунџиски

 

А1 он, 21.8.2018

Обновени лектирните изданија на „Сакам книга“ и „Природо, љубов моја!“ од Кујунџиски

 

МИА, 21.8.2018

Обновени лектирните изданија на „Сакам книга“ и „Природо, љубов моја!“ од Кујунџиски

 

Либертас, 21.8.2018

Обновени лектирните изданија на „Сакам книга“ и „Природо, љубов моја!“ од Кујунџиски

 

Макфакс, 17.8.2018

Преведен романот „Бележникот на татко ми“ од Кадер Абдолах

 

Охрид скај, 16.8.2018

Излегува од печат романот „Бележникот на татко ми“

 

Пост.мк, 16.8.2018

Преведен романот „Бележникот на татко ми“ од Кадер Абдолах

 

Плус инфо, 16.8.2018

Излегува од печат романот „Бележникот на татко ми“

 

Денешен, 15.8.2018

ИНТЕРВЈУ СО КАДЕР АБДОЛАХ, НАЈТИРАЖНИОТ ХОЛАНДСКИ ПИСАТЕЛ ОД ИРАНСКО ПОТЕКЛО Побегнав во Холандија зашто тоа беше најефтиниот фалисфикуван пасош во Турција

 

Нова Македонија, 10.7.2018

Романот „Просечен индекс на среќата“ на македонски

 

Макфакс, 10.7.2018

„Антолог“ го објави романот „Просечен индекс на среќата“, добитник на европската награда за книжевност

 

Вечер, 9.7.2018

Нова книга: “Просечен индекс на среќата” на македонски

 

Република, 9.7.2018

„Антолог“ го објави романот „Просечен индекс на среќата“ која ја доби Наградата за литература на ЕУ за 2015

 

МИА, 9.7.2018

Португалскиот роман „Просечен индекс на среќата“ преведен на македонски

 

Независен, 9.7.2018

Португалскиот роман „Просечен индекс на среќата“ преведен на македонски

 

Опсервер, 9.7.2018

Португалскиот роман „Просечен индекс на среќата“ преведен на македонски

 

Студенти, 9.7.2018

Нов роман на „Антолог“ – „Просечен индекс на среќата“ од португалецот Давид Машадо

 

Плус инфо, 9.7.2018

Нов роман на „Антолог“ – „Просечен индекс на среќата“ од португалецот Давид Машадо

 

А1 он, 9.7.2018

Португалскиот роман „Просечен индекс на среќата“ преведен на македонски

 

24 вести, 9.7.2018

Португалскиот роман „Просечен индекс на среќата“ преведен на македонски

 

Стандард, 9.7.2018

Португалскиот роман „Просечен индекс на среќата“ преведен на македонски

 

Макфакс, 3.7.2018

„Бегство од рајот“ – најнова книжевна биографија на Лав Толстој

 

Пост.мк, 3.7.2018

„Бегство од рајот“ – најнова книжевна биографија на Лав Толстој

 

Либертас, 2.7.2018

Рускиот роман „Лав Толстој: Бегство од рајот“ преведен на македонски

 

Мак прес, 2.7.2018

РУСКИОТ РОМАН „ЛАВ ТОЛСТОЈ: БЕГСТВО ОД РАЈОТ“ ПРЕВЕДЕН НА МАКЕДОНСКИ

 

Опсервер, 2.7.2018

Рускиот роман „Лав Толстој: Бегство од рајот“ преведен на македонски

 

Нова Македонија, 2.7.2018

Рускиот роман „Лав Толстој: Бегство од рајот“ преведен на македонски

 

Република, 2.7.2018

„Антолог“ ја објави најновата книжевна биогарфија на Лав Толстој „Бегство од рајот“

 

Плус инфо, 2.7.2018

„Бегство од рајот“ најнова книжевна биографија на Лав Толстој

 

А1 он, 2.7.2018

Рускиот роман „Лав Толстој: Бегство од рајот“ преведен на македонски

 

МИА, 2.7.2018

Рускиот роман „Лав Толстој: Бегство од рајот“ преведен на македонски

 

Сител, 2.7.2018

Рускиот роман „Лав Толстој: Бегство од рајот“ преведен на македонски

 

24 вести, 2.7.2018

Рускиот роман „Лав Толстој: Бегство од рајот“ преведен на македонски

 

1 тв, 2.7.2018

Рускиот роман „Лав Толстој: Бегство од рајот“ преведен на македонски

 

Локално, 2.7.2018

РУСКИОТ РОМАН „ЛАВ ТОЛСТОЈ: БЕГСТВО ОД РАЈОТ“ ПРЕВЕДЕН НА МАКЕДОНСКИ

 

Стандард, 2.7.2018

Рускиот роман „Лав Толстој: Бегство од рајот“ преведен на македонски

 

Охрид скај, 2.7.2018

„Бегство од рајот“ најнова книжевна биографија на Лав Толстој

 

Нова Македонија, 26.6.2018

Ќе ја читаме „Лисица“ од Угрешиќ на македонски

 

Макфакс, 26.6.2018

Романот „Лисица“ од хрватската авторка Дубравка Угрешиќ објавен на македонски

 

Пост.мк, 26.6.2018

Романот „Лисица“ од хрватската авторка Дубравка Угрешиќ објавен на македонски

 

Вечер, 25.6.2018

“Лисица” нова книга од Дубравка Угрешиќ на македонски

 

Република, 25.6.2018

„Антолог“ ја објави книгата „Лисица“ од Дубравка Угрешиќ

 

Опсервер, 25.6.2018

Романот „Лисица“ од Дубравка Угрешиќ преведен на македонски

 

Рипост.мк, 25.6.2018

Романот „Лисица“ од Дубравка Угрешиќ преведен на македонски

 

Сител, 25.6.2018

Романот „Лисица“ од Дубравка Угрешиќ преведен на македонски

 

МИА, 25.6.2018

Романот „Лисица“ од Дубравка Угрешиќ преведен на македонски

 

Плус инфо, 25.6.2018

Романот „Лисица“ од Дубравка Угрешиќ преведен на македонски

 

Либертас, 25.6.2018

Романот „Лисица“ од Дубравка Угрешиќ преведен на македонски

 

Вечер, 20.6.2018

Книга: “Лисица“ – пресметка со современата книжевна сцена

 

Макфакс, 20.6.2018

Театарска промоција на книгата „Го силувавме ежот“

 

Пост.мк, 20.6.2018

Театарска промоција на книгата „Го силувавме ежот“

 

Нова Македонија, 19.6.2018

Промоција на книгата „Го силувавме ежот“

 

Вечер, 18.6.2018

Театарска промоција: “Го силувавме ежот”-книга од Анѓеловски

 

Република, 18.6.2018

Театарска промоција на книгата „Го силуваме ежот“ од Марјан Анѓеловски

 

Радио МОФ, 18.6.2018

Tеатарска промоција на книгата „Го силувавме ежот“

 

Република, 13.6.2018

Промоција на две обновени изданија на Лилјана Дирјан

 

Независен, 13.6.2018

Постхумно обновени две книги од Лилјана Дирјан

 

Макфакс, 30.5.2018

Промоцијата на новата поетска збирка на Ана Голејшка – „Напишан дом“

 

Вечер, 29.5.2018

Промоција: “Напишан дом“ од Ана Голејшка

 

Радио Слободна Европа, 29.5.2018

Голејшка: Убаво е кога песните извираат и стигаат до публиката

 

МКД, 29.5.2018

Промоција на книгата „Напишан дом“ од Ана Голејшка

 

Република, 29.5.2018

Промоција на „Напишан дом“ од Ана Голејшка и нови поетски збирки во едицијата „Огнови“

 

Радио МОФ, 28.5.2018

Промоција на книгата „Напишан дом“ од Ана Голејшка

 

Вечер, 22.5.2018

Нова книга: “Историја на порнографијата“ – сеќавања за екс ЈУ

 

Макфак