Корисничка поддршка:
Македонски English

Клипинг 2017

Вечер, 18.12.2017

 

МКД, 18.12.2017

„Антолог“ објави роман од Сара Стридсберг – членка на шведската Нобелова академија

 

Номадс, 18.12.2017

Објавен роман од Сара Стридсберг

 

Агенда, 18.12.2017

„Антолог“ објави роман од Сара Стридсберг – членка на шведската Нобелова академија

 

Локално, 18.12.2017

ОБЈАВЕН РОМАН ОД САРА СТРИДСБЕРГ, ЧЛЕНКА НА ШВЕДСКАТА НОБЕЛОВА АКАДЕМИЈА

 

Денар, 18.12.2017

Објавен роман од Сара Стридсберг, членка на Шведската Нобелова академија

 

Студенти, 18.12.2017

Објавен роман од Сара Стридсберг, членка на Шведската Нобелова академија

 

Охридскај, 18.12.2017

Објавен роман од Сара Стридсберг, членка на Шведската Нобелова академија

 

Република, 18.12.2017

http://republika.mk/860333

 

Плус инфо, 18.12.2017

Објавен роман од Сара Стридсберг, членка на Шведската Нобелова академија

 

Макфакс, 18.12.2017

Објавен роман од Сара Стридсберг, членка на Шведската Нобелова академија

 

Либертас, 18.12.2017

Објавен „Бекомберја: Ода за моето семејство“ од шведската писателка Сара Стридсберг

 

Плус инфо, 14.12.2017

Промовирана книгата „Ораторската вештина низ историјата“ од Боро Мокров

 

МИА, 14.12.2017

Промовирана книгата „Ораторската вештина низ историјата“ од Боро Мокров

 

Нова Македонија, 13.12.2017

Неуморен истражувач на македонскиот печат и новинараство

 

Радио Слободна Македонија, 13.12.2017

Одбележување на 100 години од раѓањето на првиот доктор по новинарство во Македонија

 

Орбис, 12.12.2017

Промоција на книга од Боро Мокров по повод 100 години од раѓањето

 

Денар, 12.12.2017

Промоција на книга од Боро Мокров по повод 100 години од раѓањето

 

Рипост, 12.12.2017

ПОСТХУМАНО: Промоција на книга од Борис Мокров утре во МКЦ

 

Република, 12.12.2017

Промоција на книга од Боро Мокров по повод 100 години од раѓањето

 

Макфакс, 12.12.2017

Промоција на книга од Боро Мокров по повод 100 години од раѓањето

 

Номадс, 12.12.2017

Промоцијата на книгата „Ораторската вештина низ историјата“ од првиот новинар во Р. Македонија – Боро Мокров

 

Скај, 12.12.2017

 

Промоција На Книга Од Боро Мокров По Повод 100 Години Од Раѓањето

 

Cooltura, 11.12.2017

Промоција на книга од Борис Мокров

 

Дивиан артс, 11.12.2017

Сами направете пакетче за себе и за најблиските!

 

Нова Македонија, 29.11.2017

Излегуваат две од најубавите книги за деца на македонски

 

Плагијат, 29.11.2017

Антолог - Приказната за сината планета

 

Nomads, 28.11.2017

 

Една од најубавите книги за деца конечно во превод на македонски

 

 

МКД, 27.11.2017

„Антолог“ ја објави книгата за деца „Приказната за сината планета“

 

Либертас, 27.11.2017

Објавена книгата за деца „Приказната за сината планета“ од Андри Снаер Магнасон

 

Вечер, 27.11.2017

Објавена „Приказната за сината планета“ од Андри Снаер Магнасон со илустрации на Аслауг Јонсдотир

 

Република, 27.11.2017

Објавена „Приказната за сината планета“ од Андри Снаер Магнасон со илустрации на Аслауг Јонсдотир

 

Плус инфо, 27.11.2017

Прекрасната „Приказната за сината планета“ преведена и на македонски јазик

 

News room, 27.11.2017

Објавена книгата за деца „Приказната за сината планета“ од Андри Снаер Магнасон

 

Старт, 27.11.2017

Објавена „Приказната за сината планета“ од Андри Снаер Магнасон со илустрации на Аслауг Јонсдотир

 

Номади, 22.11.2017

Објавена најбараната книга оваа сезона – „Што (не) е љубов“ од Ана Бучевиќ

 

МКД, 21.11.2017

„Антолог“ ја објави книгата „Што (не) е љубов“ од хрватската авторка Ана Бучевиќ

 

Гала, 20.11.2017

Објавена „Што (не) е љубов“ од Ана Бучевиќ!

 

Старт, 20.11.2017

„Антолог“ ја објави најбараната книга сезонава „Што (не) е љубов“ од Ана Бучевиќ

 

Скај, 20.11.2017

ОБЈАВЕНА КНИГАТА „ШТО (НЕ) Е ЉУБОВ“ ОД МОТИВАЦИСКАТА АВТОРКА АНА БУЧЕВИЌ

 

Република, 20.11.2017

„Антолог“ ја објави најбараната книга сезонава „Што (не) е љубов“ од Ана Бучевиќ

 

Макфакс, 20.11.2017

Објавена книгата „Што (не) е љубов“ од мотивациската авторка Ана Бучевиќ

 

Орбис, 20.11.2017

Објавена книгата „Што (не) е љубов“ од мотивациската авторка Ана Бучевиќ

 

Вечер, 13.11.2017

“Девет ноќи” нова книга од Карваљо

 

Номадс, 13.11.2017

Мистериозна биографска приказна за американски етнолог во Бразил

 

Старт, 13.11.2017

„Антолог“ го објави романот „Девет ноќи“, приказна за мистериозната смрт на американскиот етнолог Бјуел Квејн

 

Република, 13.11.2017

„Антолог“ го објави романот „Девет ноќи“, приказна за мистериозната смрт на американскиот етнолог Бјуел Квејн

 

Макфакс, 13.11.2017

Мистериозна биографска приказна за американски етнолог во Бразил

 

News room, 13.11.2017

„Девет ноќи“ од Бернардо Карваљо на македонски

 

Скај, 13.11.2017

МИСТЕРИОЗНА БИОГРАФСКА ПРИКАЗНА ЗА АМЕРИКАНСКИ ЕТНОЛОГ ВО БРАЗИЛ

 

Сител, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

Канал 5, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

Алфа, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

МТМ, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017" со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!"

 

ТВ Орбис, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

МКД, 5.11.2017

„Букстар“ ќе заврши со бунтовна поезија и концерт на „ПМГ Колектив“

 

А1 он, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

Cooltura, 5.11.2017

Крај на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

Радио МОФ, 5.11.2017

Со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“ вечер се затвора „Букстар 2017“

 

Република, 5.11.2017

Вечерва завршува Букстар фестивалот

 

Макфакс, 5.11.2017

„Нема стих, нема мир!“ за затворање на „Букстар 2017“

 

МИА, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

Слободен печат, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017″ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!”

 

Либертас, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

Скај, 5.11.2017

„НЕМА СТИХ, НЕМА МИР!“ ЗА ЗАТВОРАЊЕ НА „БУКСТАР 2017“

 

Пост.мк, 5.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

Зеница, 5.11.2017

Крај на „Букстар 2017“ со промоција на книгата „Нема стих, нема мир!“

 

My Gala Life, 4.11.2017

Свечено затворање на „Bookstar“ 2017

 

Република, 4.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“

 

Старт, 4.11.2017

Свечено затворање на „Букстар 2017“

 

Евенти, 4.11.2017

Нема стих, нема мир!

 

Плус инфо, 4.11.2017

Промоција на стихозбирката „Нема стих, нема мир!“ на затворањето на „BookStar“

 

News room, 4.11.2017

Промоција на романот „Диссомнии“ на Игор Станојоски

 

 

Точка, 3.11.2017

Промоција на книгата „Диссомнии“ од македонскиот писател Игор Станојоски

 

Република, 3.11.2017

Промоција на романот „Диссомнии“ од Игор Станојоски на Букстар фестивалот

 

Макфакс, 3.11.2017

Промоција на книгата „Диссомнии“ од Игор Станојоски

 

Старт, 3.11.2017

Промоција на романот „Диссомнии“ од Игор Станојоски на Букстар фестивалот

 

Скај, 3.11.2017

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ДИССОМНИИ“ ОД ИГОР СТАНОЈОСКИ

 

Идивиди, 2.11.2017

„Жената во кафезот“ добитник на наградата „Букстар“ за најчитана книга

 

Номади, 2.11.2017

„Жената во кафезот“ – добитник на наградата „Букстар“ за најчитана книга во 2017 година

 

Радио МОФ, 2.11.2017

„Жената во кафезот“ е добитник на наградата „Букстар“ за најчитана книга за 2017 година

 

Поглед, 2.11.2017

Данскиот писател Јуси Адлер-Олсен гостува на фестивалот „Букстар“

 

МКД, 1.11.2017

„Жената во кафезот“ е добитник на наградата „Букстар“ за најчитана книга за 2017 година

 

Нова Македонија, 1.11.2017

Данскиот писател Јуси Адлер-Олсен гостува на фестивалот „Букстар“

 

Република, 1.11.2017

„Жената во кафезот“ е добитник на наградата „Букстар“ за најчитана книга за 2017 година

 

А1 он, 1.11.2017

Данскиот писател Јуси Адлер-Олсен гостува на фестивалот „Букстар“

 

Макфакс, 1.11.2017

„Жената во кафезот“ е добитник на наградата „Букстар“ за најчитана книга за 2017 година

 

News room, 1.11.2017

Промоција на „Жената во кафезот“ и гостување на данскиот писател Јуси Адлер-Олсен

 

Пост.мк, 1.11.2017

Данскиот писател Јуси Адлер-Олсен гостува на фестивалот „Букстар“

 

Либератс, 1.11.2017

Данскиот писател Јуси Адлер-Олсен гостува на фестивалот „Букстар

 

Денар, 1.11.2017

„Жената во кафезот“ е добитник на наградата „Букстар“ за најчитана книга

 

Идивиди, 31.10.2017

Авторот на бестселерот „Во окото на свеста“ гостин на „Букстар“ 2017

 

News room, 31.10.2017