Корисничка поддршка:
Македонски English

Клипинг 2014

Вечер, 30 декември 2014

Прогласени преведувачките награди за 2014 година

 

Нова Македонија, 30 декември 2014

Конечно простор и за значајни творечки имиња

 

Мкд.мк, 31 октомври 2014

Што сѐ може да се направи од светлина – Сузана В. Спасовска

 

Сител, 30 октомври 2014

Промоција на книгата „Низ темјанот еден лилјан“

 

Окно, 29 октомври 2014

Промоција на поетската книга „Низ темјанот, еден лилјан“ од Сузана В. Спасовска

 

Инпрес, 28. октомври 2014

Промоција на книгата „Низ темјанот еден лилјан“ од Сузана В. Спасовска

 

Мкд.мк, 23 јуни 2014

Сто песни од турскиот поет Орхан Вели на македонски јазик

 

Република, 22 јуни 2104

Сто песни од Орхан Вели објавени на македонски јазик

 

Лидер, 11 јуни 2014

Промоција на првата поетска книга на Исток Улчар

 

Репер, јуни

Низ темјанот, еден лилјан

 

А1он, 11 јуни 2014

Промоција на првата поетска книга на Исток Улчар

 

Дневник, 06 мај 2014

Промоција на стихозбирка од Сузи Тенева

 

Утрински, 05 мај 2014

„Мисли и зборови“ ­ нова книга од Сузи Тенева

 

Струмица денес, 08 април 2014

Излезе „Ледена вода“ на Митко Гогов

 

Вечер, 03 април 2014

15 години Антолог

 

А1он, 03 април 2014

„Антолог“ за јубилејот ќе издаде 52 книги

 

Репер, април 2014

Секоја недела – нова книга по повод 15 години „Антолог“

 

Нова Македонија, 03 април 2014

Издавачката куќа „Антолог“ слави 15 години

 

Радио Слободна Европа, 26 март 2014

Сузана В. Спасовска –застапник на женскиот глас во пишувањето

 

Идивиди, 19 март 2014

Види кој се врати: Што би кажал Хитлер ако денес се разбуди?

 

Канович, 2014