Корисничка поддршка:
Македонски English

Галерии

Отворање на новата книжарница на „Антолог“
Промоција на „Сага за македонските...“, 9.6.2017
Промоција на „Книга подарок...“, 28.3.2017
Промоција на „Гаргара“, 21.12.2016
Промоција на „Духовна архива“, 20.12.2016
Моналди и Сорти во Антолог, 26.11.2016
Промоција на „Имприматур“, 25.11.2016
Промоција на „Што си ти?“, 11.11.2016
Промоција на „љубавина“, 9.11.2016
Промоција на „Елиза на 11 години“, 8.11.2016
Дојна Рушти во Антолог, 8.11.2016
Промоција на „На работ од времето“, 4.11.2016
Трибина „Нивната страна од (и)сторијата“, 3.11.2016
Агата Тушињска во Антолог, 3.11.2016
Промоција на две книги од Агата Тушињска, 2.11.2016
Есмахан Ајкол во Антолог, 1.11.2016
Промоција на „Убиство во хотел Босфор“, 31.10.2016
Промоција на „Ова е моето последно молчење“, 28.10.2016
Промоција на „Холандска девица“, 24.10.2016
Маренте де Мор во Антолог, 24.10.2016
Промоција на „Пустинската змија од Гиза“, 12.10.2016
Промоција на „Сè уште сум млада“, 27.7.2016
Промоција на „Дрво кое шепоти“, 14.7.2016
Промоција на „Чекајќи ја историјата“, 6.7.2016
Промоција на „Со ветрот под рака“, 14.6.2016
Доделување на Рациново признание 2016, 10.6.2016
Промоција на „Еднаш одигравме љубов“, 7.6.2016
Промоција на „Вкрстување на световите“, 9.5.2016
Happy day, 18.4.2016
Ден на литературата за деца, 17.4.2016
Ден на македонските писатели, 16.4.2016
Ден на трилерите, 15.4.2016
Гилјермо Мартинес во Антолог, 14.4.2016
Гилјермо Мартинес на Саем на книгата, 14.4.2016
Лето со книга, 13.4.2016
Ден на европската литература, 12.4.2016
28. саем на книгата - отворање, 11.4.2016
Од идеја до штанд, 10-11.4.2016
Промоција на „Зборот е светлина“, 7.4.2016
Промоција на „Душевен санаториум“, 6.4.2016
Промоција / Promotion „Narro ergo sum“, 25.11.2015
Промоција / Book Promotion „Невидливи љубови“, 10.11.2015
Промоција / Book Promotion „Дај две, љубовни!“, 27.10.2015
Захари Карабашлиев во Антолог, 24.10.2015
Промоција / Book Promotion „18% сиво“, 22.10.2015
Студентите слависти и полонисти во Антолог, 15.10.2015
Промоција / Promotion „Зборовите немаат значење“, 13.10.2015
Изабел Вери во Антолог / Isabelle Wery at Antolog, 12.10.2015
Промоција / Book Promotion „Обескостена“, 10.10.2015
Саем на европски книги / European Books Fair, 1-31.10.2015
Книгите подаруваат: оригами, 1-30.9.2015
Промоција / Book Promotion „Дрво кое шепоти“, 20.06.2015
Ахмет Умит во Антолог / Ahmet Umit at Antolog, 20.5.2015
Саем на книга - Скопје / Book Fair Skopje, 5-11.5.2015
Промоција / Book Promotion „Во темјанот еден лилјан“, 30.10.2014
Промоција / Book Promotion „Заволих књигу“, 21.10.2014
Промоција / Book Promotion Сенки низ циркускиот шатор, 11.6.2014
Промоција / Book Promotion „Мисли и зборови“, 7.5.2014
Промоција / Book Promotion „Ќе“, 9.4.2014
Саем на книга - Скопје / Book Fair Skopje, 7-14.4.2014
Промоција / Book Promotion „Midnight blues“, 26.3.2014
Промоција/Book Promotion куќичка за птици-преселници, 10.3.2014
Промоција / Book Promotion „Агрегатна состојба“, 28.2.2014
Промоција / Book Promotion „Алхемија на 21 век“, 5.12.2013
Промоција / Book Promotion „Ноќниот ум“, 4.11.2013
Промоција / Book Promotion „Бденија и виденија“, 2.10.2013
Промоција / Book Promotion „Патот“, 24.4.2013
Саем на книга - Скопје / Book Fair Skopje, 9-15.4.2013
Промоција / Book Promotion „Центурија“, 27.9.2012
Промоција / Book Promotion „Предмети“, 21.6.2012
Саем на книга - Скопје / Book Fair Skopje, 23-29.4.2012
Промоција / Book Promotion „Единствен матичен број“, 7.4.2012
Промоција / Book Promotion „Сите тие краеви“, 6.4.2012
Промоција / Book Promotion „Изложба“, 21.12.2011
Промоција / Book Promotion „Изложба“, 8.12.2011
Саем на книга - Скопје / Book Fair Skopje, 11-17.4.2011
Промоција / Book Promotion „Нож и пердув“, 6.5.2010
Промоција / Book Promotion „Приказни за тревите“, 21.5.2011
Промоција / Book Promotion „Приказни за август“, 17.1.2011
Промоција / Book Promotion „Палиндром со две н“, 14.9.2010
Промоција / Book Promotion „Нож и пердув“, 24.4.2010
Саем на книга - Скопје / Book Fair Skopje, 12-18.4.2010
Промоција / Book Promotion „Номадска душа“, 25.3.2010
Промоција / Book Promotion „Географија на маленкоста“,15.1.2010
Саем на книга - Скопје / Book Fair Skopje, 08-14.4.2009
Промоција / Book Promotion Нај-кратки раскази, 18.03.2009
Саем на книга - Скопје / Book Fair Skopje, 15-20.04.2008

...