Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „РОБИНКАТА“ ОД КЕТРИН ЛИМ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „РОБИНКАТА“ ОД КЕТРИН ЛИМ

„Антолог“ најавува ОБЈАВЕН РОМАНОТ „РОБИНКАТА“ ОД ЕДНА ОД НАЈВЛИЈАТЕЛНИТЕ АВТОРКИ ОД СИНГАПУР   5 септември 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволств..

В ПЕТОК СЕ ОТВОРА ЕДНА ОД НАЈУБАВИТЕ КНИЖАРНИЦИ ВО СКОПЈЕ

В ПЕТОК СЕ ОТВОРА ЕДНА ОД  НАЈУБАВИТЕ КНИЖАРНИЦИ ВО СКОПЈЕ

„Антолог“ и официјално најавува В ПЕТОК СЕ ОТВОРА ЕДНА ОД НАЈУБАВИТЕ КНИЖАРНИЦИ ВО СКОПЈЕ   30 август 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство објав..

„ВО ВОРТЕКСОТ НА ОСТВАРЕНИТЕ ЖЕЛБИ“ ВО ПРОДАЖБА ОД 1 СЕПТЕМВРИ!

„ВО ВОРТЕКСОТ НА ОСТВАРЕНИТЕ ЖЕЛБИ“ ВО ПРОДАЖБА ОД 1 СЕПТЕМВРИ!

Нова книга од креаторката на позитивната енергија „ВО ВОРТЕКСОТ НА ОСТВАРЕНИТЕ ЖЕЛБИ“ – ВО ПРОДАЖБА ОД 1 СЕПТЕМВРИ!   24 август 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје с..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЖЕНАТА ВО КАФЕЗОТ“ ОД ЈУСИ АДЛЕР-ОЛСЕН

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЖЕНАТА ВО КАФЕЗОТ“ ОД ЈУСИ АДЛЕР-ОЛСЕН

„Антолог“ го објави „ЖЕНАТА ВО КАФЕЗОТ“ – ВИСТИНСКИ ИЗБОР ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА СКАНДИНАВСКИТЕ ТРИЛЕРИ   15 август 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволс..

КНИГИТЕ НА АНА БУЧЕВИЌ ПРИСТИГНУВААТ ВО МАКЕДОНИЈА

КНИГИТЕ НА АНА БУЧЕВИЌ ПРИСТИГНУВААТ ВО МАКЕДОНИЈА

Наскоро во „Антолог“, ексклузивно на македонски јазик книгите на   АНА БУЧЕВИЌ – НАЈПОПУЛАРНАТА МОТИВАЦИСКА АВТОРКА НА БАЛКАНОТ!     8 август 2017, Скопје – Издавачкат..

ДВЕ НОВИ ПОЕТСКИ ЗБИРКИ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОРИ

ДВЕ НОВИ ПОЕТСКИ ЗБИРКИ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОРИ

„Антолог“ најавува ДВЕ НОВИ ПОЕТСКИ ЗБИРКИ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОРИ   10 јули 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со особено задоволство најавува дека објави две нови по..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ОВА СЕ ИМИЊАТА“ ОД ТОМИ ВИРИНГА

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ОВА СЕ ИМИЊАТА“ ОД ТОМИ ВИРИНГА

„Антолог“ го објави романот „ОВА СЕ ИМИЊАТА“ – ВЏАШУВАЧКА ПРИКАЗНА ЗА ПОТРАГАТА ПО ИДЕНТИТЕТ   3 јули 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го на..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ВО ОКОТО НА СВЕСТА“ ОД ХОКАН НЕСЕР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ВО ОКОТО НА СВЕСТА“ ОД ХОКАН НЕСЕР

„Антолог“ најавува ОБЈАВЕН РОМАН СО НАЈПОЗНАТИОТ СКАНДИНАВСКИ ДЕТЕКТИВ   27 јуни 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува објавувањето н..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „LA SUPERBA“ ОД ИЛЈА ЛЕОНАРД ФАЈФЕР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „LA SUPERBA“ ОД ИЛЈА ЛЕОНАРД ФАЈФЕР

„Антолог“ го објави РЕМЕК-ДЕЛОТО „LA SUPERBA“ ОД НАЈВАЖНИОТ СОВРЕМЕН ХОЛАНДСКИ АВТОР   19 јуни 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува ..