Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ОРАТОРСКАТА ВЕШТИНА НИЗ ИСТОРИЈАТА“

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ОРАТОРСКАТА ВЕШТИНА НИЗ ИСТОРИЈАТА“

„Антолог“ најавува ПРОМОЦИЈА НА КНИГА ОД БОРО МОКРОВ ПО ПОВОД 100 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО   12 декември 2017, Скопје –  Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ја..

САМИ НАПРАВЕТЕ ПАКЕТЧЕ ОД ОМИЛЕНИТЕ КНИГИ ЗА СЕБЕ ИЛИ ЗА НАЈБЛИСКИТЕ

САМИ НАПРАВЕТЕ ПАКЕТЧЕ ОД ОМИЛЕНИТЕ КНИГИ  ЗА СЕБЕ ИЛИ ЗА НАЈБЛИСКИТЕ

Предновогодишна забава во книжарниците на „Антолог“ САМИ НАПРАВЕТЕ ПАКЕТЧЕ ОД ОМИЛЕНИТЕ КНИГИ ЗА СЕБЕ ИЛИ ЗА НАЈБЛИСКИТЕ   12 декември 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од С..

ОБЈАВЕНА КНИГАТА ЗА ДЕЦА „ПРИКАЗНАТА ЗА СИНАТА ПЛАНЕТА“

ОБЈАВЕНА КНИГАТА ЗА ДЕЦА „ПРИКАЗНАТА ЗА СИНАТА ПЛАНЕТА“

„Антолог“ најавува ЕДНА ОД НАЈУБАВИТЕ КНИГИ ЗА ДЕЦА КОНЕЧНО ВО ПРЕВОД НА МАКЕДОНСКИ   27 ноември 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најаву..

ОБЈАВЕНА НАЈБАРАНАТА КНИГА ОВАА СЕЗОНА – „ШТО (НЕ) Е ЉУБОВ“ ОД АНА БУЧЕВИЌ!

ОБЈАВЕНА НАЈБАРАНАТА КНИГА ОВАА СЕЗОНА – „ШТО (НЕ) Е ЉУБОВ“ ОД АНА БУЧЕВИЌ!

„Антолог“ ексклузивно открива ОБЈАВЕНА НАЈБАРАНАТА КНИГА ОВАА СЕЗОНА – „ШТО (НЕ) Е ЉУБОВ“ ОД АНА БУЧЕВИЌ!   20 ноември 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ДЕВЕТ НОЌИ“ ОД БЕРНАРДО КАРВАЉО

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ДЕВЕТ НОЌИ“ ОД БЕРНАРДО КАРВАЉО

„Антолог“ објави МИСТЕРИОЗНА БИОГРАФСКА ПРИКАЗНА ЗА АМЕРИКАНСКИ ЕТНОЛОГ ВО БРАЗИЛ   13 ноември 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува..

СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ НА „БУКСТАР“ 2017 – БУНТОВНА ПОЕЗИЈА И „ПМГ КОЛЕКТИВ“

СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ НА „БУКСТАР“ 2017 –  БУНТОВНА ПОЕЗИЈА И „ПМГ КОЛЕКТИВ“

„Антолог“ најавува СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ НА „БУКСТАР“ 2017 – БУНТОВНА ПОЕЗИЈА И „ПМГ КОЛЕКТИВ“   4 ноември 2017, Скопје –  Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевнос..

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ДИССОМНИИ“ ОД МАКЕДОНСКИОТ ПИСАТЕЛ ИГОР СТАНОЈОСКИ

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ДИССОМНИИ“ ОД МАКЕДОНСКИОТ ПИСАТЕЛ ИГОР СТАНОЈОСКИ

„Антолог“ најавува ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ДИССОМНИИ“ ОД МАКЕДОНСКИОТ ПИСАТЕЛ ИГОР СТАНОЈОСКИ   3 ноември 2017, Скопје –  Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевно..

„ЖЕНАТА ВО КАФЕЗОТ“ Е ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА „БУКСТАР“ ЗА НАЈЧИТАНА КНИГА ЗА 2017!

„ЖЕНАТА ВО КАФЕЗОТ“ Е ДОБИТНИК  НА НАГРАДАТА „БУКСТАР“ ЗА НАЈЧИТАНА КНИГА ЗА 2017!

„Антолог“ најавува „ЖЕНАТА ВО КАФЕЗОТ“ Е ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА „БУКСТАР“ ЗА НАЈЧИТАНА КНИГА ЗА 2017!   1 ноември 2017, Скопје –  Организацискиот тим на Фестивалот на европската..

АВТОРОТ НА БЕСТСЕЛЕРОТ „ВО ОКОТО НА СВЕСТА“ – ГОСТИН НА „БУКСТАР“ 2017

АВТОРОТ НА БЕСТСЕЛЕРОТ „ВО ОКОТО НА СВЕСТА“ –  ГОСТИН НА „БУКСТАР“ 2017

„Антолог“ најавува АВТОРОТ НА БЕСТСЕЛЕРОТ „ВО ОКОТО НА СВЕСТА“ – ГОСТИН НА „БУКСТАР“ 2017   30 октомври 2017, Скопје –  Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевно..