Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ПРЕВОДИ НА ТРИ КНИГИ ОД СОВРЕМЕНИ ЧЕШКИ АВТОРИ

ПРЕВОДИ НА ТРИ КНИГИ ОД СОВРЕМЕНИ ЧЕШКИ АВТОРИ

„Антолог“ најавува ПРЕВОДИ НА ТРИ КНИГИ ОД СОВРЕМЕНИ ЧЕШКИ АВТОРИ   7 март 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со особено задоволство најавува дека објави три нови к..

АНА БУЧЕВИЌ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ

АНА БУЧЕВИЌ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ

Во организација на „Антолог“ АНА БУЧЕВИЌ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ!   1 март 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство ве поканува на семинарот „Станете свесен кре..

ОБЈАВЕНА КНИГАТА „УБК ОДБЛИЗУ“ ОД ЉУБЕН КОНЕСКИ

ОБЈАВЕНА КНИГАТА „УБК ОДБЛИЗУ“ ОД ЉУБЕН КОНЕСКИ

„Антолог“ најавува ОБЈАВЕНА КНИГАТА „УБК ОДБЛИЗУ“ ОД ЉУБЕН КОНЕСКИ   26 февруари 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објавувањето ..

„САФАРИ НА ДУХОТ“ ОД НАДА БУЧЕВИЌ – ЗА ПОИНАКВО БУДЕЊЕ НА МУДРОСТА КАЈ ДЕЦАТА!

„САФАРИ НА ДУХОТ“ ОД НАДА БУЧЕВИЌ – ЗА ПОИНАКВО БУДЕЊЕ НА МУДРОСТА КАЈ ДЕЦАТА!

Наскоро во „Антолог“, ексклузивно на македонски јазик „САФАРИ НА ДУХОТ“ ОД НАДА БУЧЕВИЌ – ЗА ПОИНАКВО БУДЕЊЕ НА МУДРОСТА КАЈ ДЕЦАТА!   19 февруари 2017, Скопје – Издавачката куќа „А..

ОБЈАВЕН ФИЛМУВАНИОТ РОМАН „МИНАТОТО“ ОД АЛАН ПАУЛС

ОБЈАВЕН ФИЛМУВАНИОТ РОМАН „МИНАТОТО“ ОД АЛАН ПАУЛС

„Антолог“ најавува ОБЈАВЕН ФИЛМУВАНИОТ РОМАН „МИНАТОТО“, KOJ JA ТРЕТИРА ЉУБОВТА НА СОСЕМА НОВ НАЧИН   13 февруари 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задо..

НАЏВАН ДАРВИШ ОБЈАВЕН ДВОЈАЗИЧНО ВО „АНТОЛОГ“

НАЏВАН ДАРВИШ ОБЈАВЕН ДВОЈАЗИЧНО ВО „АНТОЛОГ“

„Антолог“ најавува НАЏВАН ДАРВИШ, EДЕН ОД НАЈВАЖНИТЕ АРАПСКИ ПОЕТИ, ОБЈАВЕН ДВОЈАЗИЧНО ВО „АНТОЛОГ“   8 февруари 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задов..

„И КНИГИТЕ ОДАТ ВО ПАР“ ВО МЕСЕЦОТ НА ЉУБОВТА И ВИНОТО

„И КНИГИТЕ ОДАТ ВО ПАР“ ВО МЕСЕЦОТ НА ЉУБОВТА И ВИНОТО

„Антолог“ најавува „И КНИГИТЕ ОДАТ ВО ПАР“ ВО МЕСЕЦОТ НА ЉУБОВТА И ВИНОТО   30 јануари 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со особено задоволство ја најавува акцијат..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СКРШНУВАЊЕ“ ОД ГЕРБРАНД БАКЕР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СКРШНУВАЊЕ“ ОД ГЕРБРАНД БАКЕР

„Антолог“ најавува ОБЈАВЕН РОМАН ОД ГЕРБРАНД БАКЕР ИНСПИРИРАН ОД ПОЕЗИЈАТА НА ЕМИЛИ ДИКИНСОН   9 јануари 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство г..

ОБЈАВЕН РОМАН ОД САРА СТРИДСБЕРГ

ОБЈАВЕН РОМАН ОД САРА СТРИДСБЕРГ

„Антолог“ најавува ОБЈАВЕН РОМАН ОД САРА СТРИДСБЕРГ – ЧЛЕНКА НА ШВЕДСКАТА НОБЕЛОВА АКАДЕМИЈА   18 декември 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство..