Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ТЕАТАРСКА ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ГО СИЛУВАВМЕ ЕЖОТ“

ТЕАТАРСКА ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА  „ГО СИЛУВАВМЕ ЕЖОТ“

 „Антолог“ најавува ТЕАТАРСКА ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ГО СИЛУВАВМЕ ЕЖОТ“   18 јуни 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ја најавува промоција..

ПРОМОЦИЈА НА ДВЕ ОБНОВЕНИ ИЗДАНИЈА НА ЛИЛЈАНА ДИРЈАН

ПРОМОЦИЈА НА ДВЕ ОБНОВЕНИ ИЗДАНИЈА  НА ЛИЛЈАНА ДИРЈАН

„Антолог“ најавува ПРОМОЦИЈА НА ДВЕ ОБНОВЕНИ ИЗДАНИЈА НА ЛИЛЈАНА ДИРЈАН   13 јуни 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство ја најавува промоцијата ..

ПРОМОЦИЈА НА „НАПИШАН ДОМ“ ОД АНА ГОЛЕЈШКА

ПРОМОЦИЈА НА „НАПИШАН ДОМ“ ОД АНА ГОЛЕЈШКА

„Антолог“ најавува ПРОМОЦИЈА НА „НАПИШАН ДОМ“ ОД АНА ГОЛЕЈШКА И НОВИ ПОЕТСКИ ЗБИРКИ ВО ЕДИЦИЈАТА „ОГНОВИ“   29 мај 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задо..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ИСТОРИЈА НА ПОРНОГРАФИЈАТА“ ОД ГОРАН ТРИБУСОН

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ИСТОРИЈА НА ПОРНОГРАФИЈАТА“ ОД ГОРАН ТРИБУСОН

„Антолог“ најавува „ИСТОРИЈА НА ПОРНОГРАФИЈАТА“ ЈА ОЖИВУВА ЈУГОСЛАВИЈА НА КНИЖЕВНИТЕ СТРАНИЦИ 21 мај 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најаву..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПОСЛЕДНИОТ ЧУВАР НА ОСТРОВОТ ЕЛИС“

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПОСЛЕДНИОТ ЧУВАР НА ОСТРОВОТ ЕЛИС“

„Антолог“ објави НАГРАДУВАН ФРАНЦУСКИ РОМАН ШТО ОЖИВУВА ПАРЧЕ АМЕРИКАНСКА ИСТОРИЈА 16 мај 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објавува..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „АПНЕЈА“ ОД ЛОРЕНЦО АМУРИ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „АПНЕЈА“ ОД ЛОРЕНЦО АМУРИ

„Антолог“ најавува ОБЈАВЕН АВТОБИОГРАФСКИОТ РОМАН „АПНЕЈА“ ОД ПИСАТЕЛОТ СО ТРАГИЧНА СУДБИНА   18 април 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го ..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СТАКЛЕНАТА ГРАДИНА“ ОД ОЈДУР АВА ОЛАФСДОТИР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СТАКЛЕНАТА ГРАДИНА“ ОД ОЈДУР АВА ОЛАФСДОТИР

„Антолог“ најавува ОБЈАВЕН Е РОМАНОТ „СТАКЛЕНАТА ГРАДИНА“, ПРЕВЕДЕН НА 28 ЈАЗИЦИ   2 април 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува обј..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПАСИЈА ПО Г. Х.“ ОД КЛАРИС ЛИСПЕКТОР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПАСИЈА ПО Г. Х.“ ОД КЛАРИС ЛИСПЕКТОР

„Антолог“ го објави КУЛТНИОТ РОМАН „ПАСИЈА ПО Г. Х.“ ОД БРАЗИЛКАТА КЛАРИС ЛИСПЕКТОР   26 март 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува ..

ДВЕ ИНТЕРЕСНИ ПРОМОЦИИ НА КНИГИ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОРИ

ДВЕ ИНТЕРЕСНИ ПРОМОЦИИ НА КНИГИ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОРИ

Оваа недела ДВЕ ИНТЕРЕСНИ ПРОМОЦИИ НА КНИГИ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОРИ   20 март 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со особено задоволство ги најавува двете книжевни пром..