Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ОБЈАВЕН БЕСТСЕЛЕРОТ „ДЕВОЈКИТЕ ОД ПЕСОЧНИОТ ЗАМОК“

ОБЈАВЕН БЕСТСЕЛЕРОТ „ДЕВОЈКИТЕ ОД ПЕСОЧНИОТ ЗАМОК“

„Антолог“ најавува БЕСТСЕЛЕР НА „ЊУЈОРК ТАЈМС“ ЗА ЕГЗОДУСОТ НА ЕРМЕНЦИТЕ   28 јануари 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објавува..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ВРЕМИЊА НА ИГРА. ДЕТСТВО ВО ТРАНСИЛВАНИЈА“

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ВРЕМИЊА НА ИГРА. ДЕТСТВО ВО ТРАНСИЛВАНИЈА“

„Антолог“ го објави НАГРАДУВАНИОТ РОМАН ЗА ТРАНСИЛВАНИЈА ОД РОМАНЕЦОТ КЛАУДИУ М. ФЛОРИЈАН 21 јануари 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавув..

ФРЕДРИК БАКМАН КОНЕЧНО ВО ПРЕВОД НА МАКЕДОНСКИ

ФРЕДРИК БАКМАН КОНЕЧНО ВО ПРЕВОД НА МАКЕДОНСКИ

„Антолог“ со гордост најавува ФРЕДРИК БАКМАН КОНЕЧНО ВО ПРЕВОД НА МАКЕДОНСКИ!   14 јануари 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува обј..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЛОРД МОРД“ ОД МИЛОШ УРБАН

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЛОРД МОРД“ ОД МИЛОШ УРБАН

„Антолог“ објави НОВА КНИГА ОД КРАЛОТ НА ЧЕШКИТЕ ГОТСКИ ТРИЛЕРИ   9 јануари 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објавувањето на ро..

ОБЈАВЕНА „ЖЕНСКИ ДЕКАМЕРОН“ ОД ЈУЛИЈА ВОЗНЕСЕНСКАЈА

ОБЈАВЕНА „ЖЕНСКИ ДЕКАМЕРОН“ ОД ЈУЛИЈА ВОЗНЕСЕНСКАЈА

„Антолог“ најавува „ЖЕНСКИ ДЕКАМЕРОН“ И ЈУЛИЈА ВОЗНЕСЕНСКАЈА ЗА ПРВПАТ ВО ПРЕВОД НА МАКЕДОНСКИ   19 декември 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволст..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ИСЦЕЛУВАЊЕ НА СВЕТОТ“ ОД СЛОБОДАН ШНАЈДЕР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ИСЦЕЛУВАЊЕ НА СВЕТОТ“ ОД СЛОБОДАН ШНАЈДЕР

Нови вести од „Антолог“ ОБЈАВЕН „ИСЦЕЛУВАЊЕ НА СВЕТОТ“ – НАЈНАГРАДУВАНИОТ ХРВАТСКИ РОМАН   10 декември 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го ..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „БУСОЛА“ ОД МАТИЈАС ЕНАР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „БУСОЛА“ ОД МАТИЈАС ЕНАР

Најново издание РОМАНОТ ДОБИТНИК НА ГОНКУРОВАТА НАГРАДА, „БУСОЛА“, ОБЈАВЕН ВО „АНТОЛОГ“   3 декември 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го на..

ШЕСТ ЕВРОПСКИ АВТОРИ ЌЕ ГИ РУШАТ ТАБУАТА НА „БУКСТАР“

ШЕСТ ЕВРОПСКИ АВТОРИ  ЌЕ ГИ РУШАТ ТАБУАТА НА „БУКСТАР“

„Антолог“ најавува ШЕСТ ЕВРОПСКИ АВТОРИ ЌЕ ГИ РУШАТ ТАБУАТА НА „БУКСТАР“ 18 ноември 2018, Скопје –  Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство најавува две книжевн..

СО СПЕЦИЈАЛНАТА ГОСТИНКА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ СЕ ОТВОРА „БУКСТАР 4“

СО СПЕЦИЈАЛНАТА ГОСТИНКА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ  СЕ ОТВОРА „БУКСТАР 4“

Од 13 до 21 ноември „Антолог“ најавува СО СПЕЦИЈАЛНАТА ГОСТИНКА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ СЕ ОТВОРА „БУКСТАР 4“   12 ноември 2018, Скопје –  Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огр..