Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ПРВПАТ АКЦИЈА (К)ИКС ВО „АНТОЛОГ“

ПРВПАТ АКЦИЈА  (К)ИКС ВО „АНТОЛОГ“

ПРВПАТ АКЦИЈА (К)ИКС ВО АНТОЛОГ   31 август 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ започнува нова акција, прва од ваков вид кај нас. Некои од нашите одлични наслови кај кои може да с..

ПРВ ЛЕТЕН САЕМ НА КНИГИ

ПРВ ЛЕТЕН САЕМ НА КНИГИ

    ПРВ ЛЕТЕН САЕМ НА КНИГИ ВО КНИЖЕВЕН ЦЕНТАР „АНТОЛОГ“   1 јули 2015, Скопје - Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со особено задоволство го најавува својот прв Летен ..

ПРОМОЦИЈА НА ДРВО КОЕ ШЕПОТИ

ПРОМОЦИЈА НА ДРВО КОЕ ШЕПОТИ

До сите медиуми и редакции за култура   СООПШТЕНИЕ     „Антолог“ – Скопје најавува   ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА ДРВО КОЕ ШЕПОТИ ОД БОРИС МИТКОВСКИ   ..

Соопштение - Саем на Книга 2015

Соопштение - Саем на Книга 2015
  • 1247 views
  • 0 comments

СООПШТЕНИЕ     „Антолог“ – Скопје објавува ОМИЛЕНИТЕ ПРИКАЗНИ - НА ИНТЕРНЕТ И НА САЕМОТ НА КНИГИ 2015-та   3 мај 2015, Скопје - Издавачката куќа „Антолог“ од Ск..

Соопштение

Соопштение

  СООПШТЕНИЕ „Антолог“ – Скопје објавува 3 ДЕНА ФЕШТА ВО НОВИОТ КНИЖЕВЕН ЦЕНТАР „АНТОЛОГ“! 17 април 2015, Скопје - Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со гордост и задоволс..