Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

3. ЛЕТЕН САЕМ НА КНИГАТА

3. ЛЕТЕН САЕМ НА КНИГАТА

„Антолог“ со многу изненадувања за претстојното лето НАПРАВИ СИ КОКТЕЛ ПО СОПСТВЕН ВКУС НА 3. ЛЕТЕН САЕМ НА КНИГА ВО „АНТОЛОГ“   13 јуни 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ВИЉЕВО“ ОД ЛУКА БЕКАВАЦ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ВИЉЕВО“ ОД ЛУКА БЕКАВАЦ

„Антолог“ најавува ЕДЕН ОД НАГРАДУВАНИТЕ ХРВАТСКИ РОМАНИ ОБЈАВЕН НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК   29 мај 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува о..

ВЕЧНО АКТУЕЛНА ХРОНИКА ЗА ЧЕРНОБИЛ ОД НОБЕЛОВКАТА СВЕТЛАНА АЛЕКСИЕВИЧ

ВЕЧНО АКТУЕЛНА ХРОНИКА ЗА ЧЕРНОБИЛ  ОД НОБЕЛОВКАТА СВЕТЛАНА АЛЕКСИЕВИЧ

„Антолог“ објави ВЕЧНО АКТУЕЛНА ХРОНИКА ЗА ЧЕРНОБИЛ ОД НОБЕЛОВКАТА СВЕТЛАНА АЛЕКСИЕВИЧ   22 мај 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува..

ЧЕТИРИ НОВИ КНИГИ ОД ДОКАЖАНИ МАКЕДОНСКИ АВТОРИ

ЧЕТИРИ НОВИ КНИГИ ОД ДОКАЖАНИ МАКЕДОНСКИ АВТОРИ

„Антолог“ најавува ЧЕТИРИ НОВИ КНИГИ ОД ДОКАЖАНИ МАКЕДОНСКИ АВТОРИ   15 мај 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со особено задоволство најавува дека објави четири но..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „НЕМА ДРУГА“ ОД ЈЕЛА КРЕЧИЧ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „НЕМА ДРУГА“ ОД ЈЕЛА КРЕЧИЧ

„Антолог“ најавува КОМИЧНАТА ПРИКАЗНА „НЕМА ДРУГА“ OД ЈЕЛА КРЕЧИЧ, СОПРУГАТА НА СЛАВОЈ ЖИЖЕК   8 мај 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува..

ОБЈАВЕНИ ТРИ ФИЛМУВАНИ БЕСТСЕЛЕРИ ШТО ГО ОСВОИЈА СВЕТОТ

ОБЈАВЕНИ ТРИ ФИЛМУВАНИ БЕСТСЕЛЕРИ ШТО ГО ОСВОИЈА СВЕТОТ

„Антолог“ најавува ТРИ ФИЛМУВАНИ БЕСТСЕЛЕРИ ШТО ГО ОСВОИЈА СВЕТОТ ПРИСТИГНАА И ВО МАКЕДОНИЈА   2 мај 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со особено задоволство објавува д..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „МАГИОНИЧАР“ ОД МАГДАЛЕНА ПАРИС

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „МАГИОНИЧАР“ ОД МАГДАЛЕНА ПАРИС

„Антолог“ го објави НАГРАДЕНИОТ ПОЛИТИЧКИ ТРИЛЕР „МАГИОНИЧАР“ НАПИШАН СПОРЕД ВИСТИНСКИ НАСТАНИ   24 април 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го..

„ОДАЈА НА РАДОСТА“ И „100 х 100“ НА САЕМОТ НА КНИГАТА

„ОДАЈА НА РАДОСТА“ И „100 х 100“ НА САЕМОТ НА КНИГАТА

„Антолог“ – Скопје го најавува своето саемско претставување   „ОДАЈА НА РАДОСТА“ И „100 х 100“ НА САЕМОТ НА КНИГАТА 3 април 2017, Скопје – Со огромно задоволство ве информираме дека к..

100 КНИГИ, НОВО ЛОГО, ОРИГИНАЛНА ЛИНИЈА АКСЕСОАРИ, НАЈГОЛЕМИ ПОПУСТИ...

100 КНИГИ, НОВО ЛОГО,  ОРИГИНАЛНА ЛИНИЈА АКСЕСОАРИ, НАЈГОЛЕМИ ПОПУСТИ...

„Антолог“ слави полнолетство со многу новости и радости   100 КНИГИ, НОВО ЛОГО, ОРИГИНАЛНА ЛИНИЈА АКСЕСОАРИ, НАЈГОЛЕМИ ПОПУСТИ...   30 март 2017, Скопје – Издавачката куќа „А..