Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПОВТОРНО РОДЕН“ ОД МАРГАРЕТ МАЦАНТИНИ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПОВТОРНО РОДЕН“ ОД МАРГАРЕТ МАЦАНТИНИ

2 јули 2019   Издавачката куќа Антолог од Скопје со големо задоволство соопштува дека во рамките на проектот Биди свој, биди ЕУ! (BЕ U – B EU!) ја објави книгата   ПОВТОРНО РОДЕН..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „НЕВИДЛИВИОТ ЧУВАР“ ОД ДОЛОРЕС РЕДОНДО

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „НЕВИДЛИВИОТ ЧУВАР“ ОД ДОЛОРЕС РЕДОНДО

Како што растев и созревав, сфатив дека не можам да избегам од местото во кое пораснав. Мојот универзум беше Северот, и тоа е опкружувањето што го избирав и за моите романи. Books & Reviews,..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЧОВЕКОТ ПО ИМЕ УВЕ“ ОД ШВЕДСКИОТ ПИСАТЕЛ ФРЕДРИК БАКМАН

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЧОВЕКОТ ПО ИМЕ УВЕ“ ОД ШВЕДСКИОТ ПИСАТЕЛ ФРЕДРИК БАКМАН

29 мај 2019, Скопје   Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство соопштува дека во рамките на проектот „Биди свој, биди ЕУ!“ („BЕ U – B EU“) ја објави книгата   Ч..

„СОВРШЕНАТА ДАДИЛКА“ ОД ЛЕЈЛА СЛИМАНИ – ПРВА КНИГА СО ИСТАКНАТ ПРЕВЕДУВАЧ НА КОРИЦАТА!

„СОВРШЕНАТА ДАДИЛКА“ ОД ЛЕЈЛА СЛИМАНИ – ПРВА КНИГА СО ИСТАКНАТ ПРЕВЕДУВАЧ НА КОРИЦАТА!

„Антолог“ со уникатен потег „СОВРШЕНАТА ДАДИЛКА“ ОД ЛЕЈЛА СЛИМАНИ – ПРВА КНИГА СО ИСТАКНАТ ПРЕВЕДУВАЧ НА КОРИЦАТА!     23 април 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од ..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПРОСТИ МИ“ ОД ИДА ХЕГАЗИ ХОЈЕР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПРОСТИ МИ“ ОД ИДА ХЕГАЗИ ХОЈЕР

„Антолог“ ја објави „ПРОСТИ МИ“ - ПРИКАЗНА ЗА ДВЕТЕ ЛИЦА НА ЉУБОВТА ОД НОРВЕЖАНКАТА ИДА ХЕГАЗИ ХОЈЕР   11 април 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задовол..

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ЗАМОР НА МАТЕРИЈАЛОТ“ ОД МАРЕК ШИНДЕЛКА

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ЗАМОР НА МАТЕРИЈАЛОТ“ ОД МАРЕК ШИНДЕЛКА

„Антолог“ најавува ЧЕШКИОТ ПИСАТЕЛ МАРЕК ШИНДЕЛКА ГОСТУВА ВО СКОПЈЕ   4 април 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство најавува дека во Скопје доаѓ..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СТАКЛЕНАТА РЕКА“ ОД ЕМИЛ АНДРЕЕВ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СТАКЛЕНАТА РЕКА“ ОД ЕМИЛ АНДРЕЕВ

„Антолог“ објави РОМАН НА ГОДИНАТА ЗА 2005 ВО БУГАРИЈА – ИСТОРИСКА МИСТЕРИЈА ЗА БОГОМИЛСТВОТО   28 март 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го ..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ОРЕНДА“ ОД ЏОЗЕФ БОЈДЕН

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ОРЕНДА“ ОД ЏОЗЕФ БОЈДЕН

„Антолог“ ја објави „ОРЕНДА“ – ПРИКАЗНА ЗА ИНДИЈАНСКИТЕ ПЛЕМИЊА ОД КАНАДА   5 март 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објавувањет..

ОБЈАВЕН БЕСТСЕЛЕРОТ „ДЕВОЈКИТЕ ОД ПЕСОЧНИОТ ЗАМОК“

ОБЈАВЕН БЕСТСЕЛЕРОТ „ДЕВОЈКИТЕ ОД ПЕСОЧНИОТ ЗАМОК“

„Антолог“ најавува БЕСТСЕЛЕР НА „ЊУЈОРК ТАЈМС“ ЗА ЕГЗОДУСОТ НА ЕРМЕНЦИТЕ   28 јануари 2019, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објавува..