Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЖЕНАТА ВО КАФЕЗОТ“ ОД ЈУСИ АДЛЕР-ОЛСЕН

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ЖЕНАТА ВО КАФЕЗОТ“ ОД ЈУСИ АДЛЕР-ОЛСЕН

„Антолог“ го објави „ЖЕНАТА ВО КАФЕЗОТ“ – ВИСТИНСКИ ИЗБОР ЗА ЉУБИТЕЛИТЕ НА СКАНДИНАВСКИТЕ ТРИЛЕРИ   15 август 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволс..

КНИГИТЕ НА АНА БУЧЕВИЌ ПРИСТИГНУВААТ ВО МАКЕДОНИЈА

КНИГИТЕ НА АНА БУЧЕВИЌ ПРИСТИГНУВААТ ВО МАКЕДОНИЈА

Наскоро во „Антолог“, ексклузивно на македонски јазик книгите на   АНА БУЧЕВИЌ – НАЈПОПУЛАРНАТА МОТИВАЦИСКА АВТОРКА НА БАЛКАНОТ!     8 август 2017, Скопје – Издавачкат..

ДВЕ НОВИ ПОЕТСКИ ЗБИРКИ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОРИ

ДВЕ НОВИ ПОЕТСКИ ЗБИРКИ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОРИ

„Антолог“ најавува ДВЕ НОВИ ПОЕТСКИ ЗБИРКИ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОРИ   10 јули 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со особено задоволство најавува дека објави две нови по..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ОВА СЕ ИМИЊАТА“ ОД ТОМИ ВИРИНГА

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ОВА СЕ ИМИЊАТА“ ОД ТОМИ ВИРИНГА

„Антолог“ го објави романот „ОВА СЕ ИМИЊАТА“ – ВЏАШУВАЧКА ПРИКАЗНА ЗА ПОТРАГАТА ПО ИДЕНТИТЕТ   3 јули 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го на..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ВО ОКОТО НА СВЕСТА“ ОД ХОКАН НЕСЕР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ВО ОКОТО НА СВЕСТА“ ОД ХОКАН НЕСЕР

„Антолог“ најавува ОБЈАВЕН РОМАН СО НАЈПОЗНАТИОТ СКАНДИНАВСКИ ДЕТЕКТИВ   27 јуни 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува објавувањето н..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „LA SUPERBA“ ОД ИЛЈА ЛЕОНАРД ФАЈФЕР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „LA SUPERBA“ ОД ИЛЈА ЛЕОНАРД ФАЈФЕР

„Антолог“ го објави РЕМЕК-ДЕЛОТО „LA SUPERBA“ ОД НАЈВАЖНИОТ СОВРЕМЕН ХОЛАНДСКИ АВТОР   19 јуни 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува ..

3. ЛЕТЕН САЕМ НА КНИГАТА

3. ЛЕТЕН САЕМ НА КНИГАТА

„Антолог“ со многу изненадувања за претстојното лето НАПРАВИ СИ КОКТЕЛ ПО СОПСТВЕН ВКУС НА 3. ЛЕТЕН САЕМ НА КНИГА ВО „АНТОЛОГ“   13 јуни 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ВИЉЕВО“ ОД ЛУКА БЕКАВАЦ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ВИЉЕВО“ ОД ЛУКА БЕКАВАЦ

„Антолог“ најавува ЕДЕН ОД НАГРАДУВАНИТЕ ХРВАТСКИ РОМАНИ ОБЈАВЕН НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК   29 мај 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува о..

ВЕЧНО АКТУЕЛНА ХРОНИКА ЗА ЧЕРНОБИЛ ОД НОБЕЛОВКАТА СВЕТЛАНА АЛЕКСИЕВИЧ

ВЕЧНО АКТУЕЛНА ХРОНИКА ЗА ЧЕРНОБИЛ  ОД НОБЕЛОВКАТА СВЕТЛАНА АЛЕКСИЕВИЧ

„Антолог“ објави ВЕЧНО АКТУЕЛНА ХРОНИКА ЗА ЧЕРНОБИЛ ОД НОБЕЛОВКАТА СВЕТЛАНА АЛЕКСИЕВИЧ   22 мај 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува..