Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

„ЖЕНАТА ВО КАФЕЗОТ“ Е ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА „БУКСТАР“ ЗА НАЈЧИТАНА КНИГА ЗА 2017!

„ЖЕНАТА ВО КАФЕЗОТ“ Е ДОБИТНИК  НА НАГРАДАТА „БУКСТАР“ ЗА НАЈЧИТАНА КНИГА ЗА 2017!

„Антолог“ најавува „ЖЕНАТА ВО КАФЕЗОТ“ Е ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА „БУКСТАР“ ЗА НАЈЧИТАНА КНИГА ЗА 2017!   1 ноември 2017, Скопје –  Организацискиот тим на Фестивалот на европската..

АВТОРОТ НА БЕСТСЕЛЕРОТ „ВО ОКОТО НА СВЕСТА“ – ГОСТИН НА „БУКСТАР“ 2017

АВТОРОТ НА БЕСТСЕЛЕРОТ „ВО ОКОТО НА СВЕСТА“ –  ГОСТИН НА „БУКСТАР“ 2017

„Антолог“ најавува АВТОРОТ НА БЕСТСЕЛЕРОТ „ВО ОКОТО НА СВЕСТА“ – ГОСТИН НА „БУКСТАР“ 2017   30 октомври 2017, Скопје –  Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевно..

ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КНИЖЕВНА МАСА И ФИЛМОВИ НА МИЛЧО МАНЧЕВСКИ НА „БУКСТАР“

ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КНИЖЕВНА МАСА  И ФИЛМОВИ НА МИЛЧО МАНЧЕВСКИ НА „БУКСТАР“

„Антолог“ најавува ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КНИЖЕВНА МАСА И ФИЛМОВИ НА МИЛЧО МАНЧЕВСКИ НА „БУКСТАР“   29 октомври 2017, Скопје –  Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевн..

ЈЕЛА КРЕЧИЧ И СЛАВОЈ ЖИЖЕК ВО СКОПЈЕ И МАКЕДОНИЈА ЗА ПРВПАТ ВО ЖИВОТОТ

ЈЕЛА КРЕЧИЧ И СЛАВОЈ ЖИЖЕК ВО СКОПЈЕ И МАКЕДОНИЈА ЗА ПРВПАТ ВО ЖИВОТОТ

„Антолог“ открива ЈЕЛА КРЕЧИЧ И СЛАВОЈ ЖИЖЕК ВО СКОПЈЕ И МАКЕДОНИЈА ЗА ПРВПАТ ВО ЖИВОТОТ   28 октомври 2017, Скопје –  Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевнос..

МАКЕДОНСКА ПОДДРШКА – ПОЕТЕСАТА ШТО УМЕЕ ДА ГИ ОВЕКОВЕЧИ ВРЕДНИТЕ МИГОВИ

МАКЕДОНСКА ПОДДРШКА – ПОЕТЕСАТА ШТО УМЕЕ  ДА ГИ ОВЕКОВЕЧИ ВРЕДНИТЕ МИГОВИ

„Антолог“ најавува МАКЕДОНСКА ПОДДРШКА – ПОЕТЕСАТА ШТО УМЕЕ ДА ГИ ОВЕКОВЕЧИ ВРЕДНИТЕ МИГОВИ   26 октомври 2017, Скопје –  Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжев..

ОТВОРАЊЕ НА „БУКСТАР“ 2017 – СО ЕДЕН ОД НАЈВАЖНИТЕ ЕВРОПСКИ ПИСАТЕЛИ

ОТВОРАЊЕ НА „БУКСТАР“ 2017 –  СО ЕДЕН ОД НАЈВАЖНИТЕ ЕВРОПСКИ ПИСАТЕЛИ

„Антолог“ најавува ОТВОРАЊЕ НА „БУКСТАР“ 2017 – СО ЕДЕН ОД НАЈВАЖНИТЕ ЕВРОПСКИ ПИСАТЕЛИ   24 октомври 2017, Скопје –  Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевност..

СЛАВОЈ ЖИЖЕК ЗА „НЕМА ДРУГА“: ЈАС СУМ ЖРТВАТА НА ТАА КНИГА!

СЛАВОЈ ЖИЖЕК ЗА „НЕМА ДРУГА“:  ЈАС СУМ ЖРТВАТА НА ТАА КНИГА!

Славој Жижек стана жртва на романсиерката по име Јела Кречич Жижек, инаку негова сопруга. Првиот роман на Кречич, „Нема друга“, оригинално напишан на словенечки јазик, беше преведен на неколку јазици,..

„ЧИТАЈ БЕ, БРАТУЧЕД, ЧИТАЈ!“ НА ФЕСТИВАЛОТ НА КНИЖЕВНИ ЅВЕЗДИ „БУКСТАР“

„ЧИТАЈ БЕ, БРАТУЧЕД, ЧИТАЈ!“  НА ФЕСТИВАЛОТ НА КНИЖЕВНИ ЅВЕЗДИ „БУКСТАР“

Од 25 октомври до 5 ноември „Антолог“ најавува „ЧИТАЈ БЕ, БРАТУЧЕД, ЧИТАЈ!“ НА ФЕСТИВАЛОТ НА КНИЖЕВНИ ЅВЕЗДИ „БУКСТАР“   12 октомври 2017, Скопје –  Издавачката куќа „Антолог“ ..

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ЉУБОВ НА ДВА КОНТИНЕНТА“ ОД МАРИЈА БАБАМОВА

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ЉУБОВ НА ДВА КОНТИНЕНТА“ ОД МАРИЈА БАБАМОВА

Утре во Книжарницата „Антолог“ ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ЉУБОВ НА ДВА КОНТИНЕНТА“ ОД МАРИЈА БАБАМОВА   26 септември 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задовол..