Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

САМИ НАПРАВЕТЕ ПАКЕТЧЕ ОД ОМИЛЕНИТЕ КНИГИ ЗА СЕБЕ ИЛИ ЗА НАЈБЛИСКИТЕ

САМИ НАПРАВЕТЕ ПАКЕТЧЕ ОД ОМИЛЕНИТЕ КНИГИ  ЗА СЕБЕ ИЛИ ЗА НАЈБЛИСКИТЕ

Предновогодишна забава во книжарниците на „Антолог“ САМИ НАПРАВЕТЕ ПАКЕТЧЕ ОД ОМИЛЕНИТЕ КНИГИ ЗА СЕБЕ ИЛИ ЗА НАЈБЛИСКИТЕ   12 декември 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од С..

ОБЈАВЕНА КНИГАТА ЗА ДЕЦА „ПРИКАЗНАТА ЗА СИНАТА ПЛАНЕТА“

ОБЈАВЕНА КНИГАТА ЗА ДЕЦА „ПРИКАЗНАТА ЗА СИНАТА ПЛАНЕТА“

„Антолог“ најавува ЕДНА ОД НАЈУБАВИТЕ КНИГИ ЗА ДЕЦА КОНЕЧНО ВО ПРЕВОД НА МАКЕДОНСКИ   27 ноември 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најаву..

ОБЈАВЕНА НАЈБАРАНАТА КНИГА ОВАА СЕЗОНА – „ШТО (НЕ) Е ЉУБОВ“ ОД АНА БУЧЕВИЌ!

ОБЈАВЕНА НАЈБАРАНАТА КНИГА ОВАА СЕЗОНА – „ШТО (НЕ) Е ЉУБОВ“ ОД АНА БУЧЕВИЌ!

„Антолог“ ексклузивно открива ОБЈАВЕНА НАЈБАРАНАТА КНИГА ОВАА СЕЗОНА – „ШТО (НЕ) Е ЉУБОВ“ ОД АНА БУЧЕВИЌ!   20 ноември 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ДЕВЕТ НОЌИ“ ОД БЕРНАРДО КАРВАЉО

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ДЕВЕТ НОЌИ“ ОД БЕРНАРДО КАРВАЉО

„Антолог“ објави МИСТЕРИОЗНА БИОГРАФСКА ПРИКАЗНА ЗА АМЕРИКАНСКИ ЕТНОЛОГ ВО БРАЗИЛ   13 ноември 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува..

СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ НА „БУКСТАР“ 2017 – БУНТОВНА ПОЕЗИЈА И „ПМГ КОЛЕКТИВ“

СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ НА „БУКСТАР“ 2017 –  БУНТОВНА ПОЕЗИЈА И „ПМГ КОЛЕКТИВ“

„Антолог“ најавува СВЕЧЕНО ЗАТВОРАЊЕ НА „БУКСТАР“ 2017 – БУНТОВНА ПОЕЗИЈА И „ПМГ КОЛЕКТИВ“   4 ноември 2017, Скопје –  Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевнос..

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ДИССОМНИИ“ ОД МАКЕДОНСКИОТ ПИСАТЕЛ ИГОР СТАНОЈОСКИ

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ДИССОМНИИ“ ОД МАКЕДОНСКИОТ ПИСАТЕЛ ИГОР СТАНОЈОСКИ

„Антолог“ најавува ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ДИССОМНИИ“ ОД МАКЕДОНСКИОТ ПИСАТЕЛ ИГОР СТАНОЈОСКИ   3 ноември 2017, Скопје –  Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевно..

„ЖЕНАТА ВО КАФЕЗОТ“ Е ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА „БУКСТАР“ ЗА НАЈЧИТАНА КНИГА ЗА 2017!

„ЖЕНАТА ВО КАФЕЗОТ“ Е ДОБИТНИК  НА НАГРАДАТА „БУКСТАР“ ЗА НАЈЧИТАНА КНИГА ЗА 2017!

„Антолог“ најавува „ЖЕНАТА ВО КАФЕЗОТ“ Е ДОБИТНИК НА НАГРАДАТА „БУКСТАР“ ЗА НАЈЧИТАНА КНИГА ЗА 2017!   1 ноември 2017, Скопје –  Организацискиот тим на Фестивалот на европската..

АВТОРОТ НА БЕСТСЕЛЕРОТ „ВО ОКОТО НА СВЕСТА“ – ГОСТИН НА „БУКСТАР“ 2017

АВТОРОТ НА БЕСТСЕЛЕРОТ „ВО ОКОТО НА СВЕСТА“ –  ГОСТИН НА „БУКСТАР“ 2017

„Антолог“ најавува АВТОРОТ НА БЕСТСЕЛЕРОТ „ВО ОКОТО НА СВЕСТА“ – ГОСТИН НА „БУКСТАР“ 2017   30 октомври 2017, Скопје –  Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевно..

ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КНИЖЕВНА МАСА И ФИЛМОВИ НА МИЛЧО МАНЧЕВСКИ НА „БУКСТАР“

ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КНИЖЕВНА МАСА  И ФИЛМОВИ НА МИЛЧО МАНЧЕВСКИ НА „БУКСТАР“

„Антолог“ најавува ИНТЕРНАЦИОНАЛНА КНИЖЕВНА МАСА И ФИЛМОВИ НА МИЛЧО МАНЧЕВСКИ НА „БУКСТАР“   29 октомври 2017, Скопје –  Организацискиот тим на Фестивалот на европската книжевн..