Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПОСЛЕДНИОТ ЧУВАР НА ОСТРОВОТ ЕЛИС“

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПОСЛЕДНИОТ ЧУВАР НА ОСТРОВОТ ЕЛИС“

„Антолог“ објави НАГРАДУВАН ФРАНЦУСКИ РОМАН ШТО ОЖИВУВА ПАРЧЕ АМЕРИКАНСКА ИСТОРИЈА   16 мај 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува об..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „АПНЕЈА“ ОД ЛОРЕНЦО АМУРИ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „АПНЕЈА“ ОД ЛОРЕНЦО АМУРИ

„Антолог“ најавува ОБЈАВЕН АВТОБИОГРАФСКИОТ РОМАН „АПНЕЈА“ ОД ПИСАТЕЛОТ СО ТРАГИЧНА СУДБИНА   18 април 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го ..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СТАКЛЕНАТА ГРАДИНА“ ОД ОЈДУР АВА ОЛАФСДОТИР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „СТАКЛЕНАТА ГРАДИНА“ ОД ОЈДУР АВА ОЛАФСДОТИР

„Антолог“ најавува ОБЈАВЕН Е РОМАНОТ „СТАКЛЕНАТА ГРАДИНА“, ПРЕВЕДЕН НА 28 ЈАЗИЦИ   2 април 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува обј..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПАСИЈА ПО Г. Х.“ ОД КЛАРИС ЛИСПЕКТОР

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПАСИЈА ПО Г. Х.“ ОД КЛАРИС ЛИСПЕКТОР

„Антолог“ го објави КУЛТНИОТ РОМАН „ПАСИЈА ПО Г. Х.“ ОД БРАЗИЛКАТА КЛАРИС ЛИСПЕКТОР   26 март 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува ..

ДВЕ ИНТЕРЕСНИ ПРОМОЦИИ НА КНИГИ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОРИ

ДВЕ ИНТЕРЕСНИ ПРОМОЦИИ НА КНИГИ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОРИ

Оваа недела ДВЕ ИНТЕРЕСНИ ПРОМОЦИИ НА КНИГИ ОД МАКЕДОНСКИ АВТОРИ   20 март 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со особено задоволство ги најавува двете книжевни пром..

ПРЕВОДИ НА ТРИ КНИГИ ОД СОВРЕМЕНИ ЧЕШКИ АВТОРИ

ПРЕВОДИ НА ТРИ КНИГИ ОД СОВРЕМЕНИ ЧЕШКИ АВТОРИ

„Антолог“ најавува ПРЕВОДИ НА ТРИ КНИГИ ОД СОВРЕМЕНИ ЧЕШКИ АВТОРИ   7 март 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со особено задоволство најавува дека објави три нови к..

АНА БУЧЕВИЌ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ

АНА БУЧЕВИЌ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ

Во организација на „Антолог“ АНА БУЧЕВИЌ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ!   1 март 2017, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство ве поканува на семинарот „Станете свесен кре..

ОБЈАВЕНА КНИГАТА „УБК ОДБЛИЗУ“ ОД ЉУБЕН КОНЕСКИ

ОБЈАВЕНА КНИГАТА „УБК ОДБЛИЗУ“ ОД ЉУБЕН КОНЕСКИ

„Антолог“ најавува ОБЈАВЕНА КНИГАТА „УБК ОДБЛИЗУ“ ОД ЉУБЕН КОНЕСКИ   26 февруари 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објавувањето ..

„САФАРИ НА ДУХОТ“ ОД НАДА БУЧЕВИЌ – ЗА ПОИНАКВО БУДЕЊЕ НА МУДРОСТА КАЈ ДЕЦАТА!

„САФАРИ НА ДУХОТ“ ОД НАДА БУЧЕВИЌ – ЗА ПОИНАКВО БУДЕЊЕ НА МУДРОСТА КАЈ ДЕЦАТА!

Наскоро во „Антолог“, ексклузивно на македонски јазик „САФАРИ НА ДУХОТ“ ОД НАДА БУЧЕВИЌ – ЗА ПОИНАКВО БУДЕЊЕ НА МУДРОСТА КАЈ ДЕЦАТА!   19 февруари 2017, Скопје – Издавачката куќа „А..