Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ШЕСТ ЕВРОПСКИ АВТОРИ ЌЕ ГИ РУШАТ ТАБУАТА НА „БУКСТАР“

ШЕСТ ЕВРОПСКИ АВТОРИ  ЌЕ ГИ РУШАТ ТАБУАТА НА „БУКСТАР“

„Антолог“ најавува ШЕСТ ЕВРОПСКИ АВТОРИ ЌЕ ГИ РУШАТ ТАБУАТА НА „БУКСТАР“   18 ноември 2018, Скопје –  Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство најавува две к..

СО СПЕЦИЈАЛНАТА ГОСТИНКА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ СЕ ОТВОРА „БУКСТАР 4“

СО СПЕЦИЈАЛНАТА ГОСТИНКА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ  СЕ ОТВОРА „БУКСТАР 4“

Од 13 до 21 ноември „Антолог“ најавува СО СПЕЦИЈАЛНАТА ГОСТИНКА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ СЕ ОТВОРА „БУКСТАР 4“   12 ноември 2018, Скопје –  Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огр..

ВО СКОПЈЕ ДОАЃА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ, АВТОРКАТА НА ПРВАТА ФЕМИНИСТИЧКА КНИГА ВО ИСТОЧНА ЕВРОПА

ВО СКОПЈЕ ДОАЃА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ, АВТОРКАТА НА ПРВАТА ФЕМИНИСТИЧКА КНИГА ВО ИСТОЧНА ЕВРОПА

„Антолог“ ја најавува добитничката на наградата „BookStar“ 2018 ВО СКОПЈЕ ДОАЃА СЛАВЕНКА ДРАКУЛИЌ, АВТОРКАТА НА ПРВАТА ФЕМИНИСТИЧКА КНИГА ВО ИСТОЧНА ЕВРОПА   31 октомври 2018, Скопје – И..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „МАЃЕПСНИЦА“ ОД ДОРОТА ТЕРАКОВСКА

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „МАЃЕПСНИЦА“ ОД ДОРОТА ТЕРАКОВСКА

„Антолог“ ја објави „Маѓепсница“ – ФАНТАСТИЧЕН РОМАН ЗА МЛАДИ ОД ПОЛСКАТА АВТОРКА ДОРОТА ТЕРАКОВСКА   24 октомври 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задо..

ДВЕ НАГРАДУВАНИ ИСЛАНДСКИ САГИ СО ИСТОРИСКА ТЕМАТИКА

ДВЕ НАГРАДУВАНИ ИСЛАНДСКИ САГИ СО ИСТОРИСКА ТЕМАТИКА

„Антолог“ објави ДВЕ НАГРАДУВАНИ ИСЛАНДСКИ САГИ СО ИСТОРИСКА ТЕМАТИКА   3 октомври 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објавувањет..

ОБЈАВЕНА „СВЕСНО МАЈЧИНСТВО“ ОД НАДА БУЧЕВИЌ

ОБЈАВЕНА „СВЕСНО МАЈЧИНСТВО“ ОД НАДА БУЧЕВИЌ

Од денеска во „Антолог“, ексклузивно на македонски јазик „СВЕСНО МАЈЧИНСТВО“ ОД НАДА БУЧЕВИЌ – ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР ЗА СЕКОЈА ИДНА МАЈКА   29 август 2018, Скопје – Издавачката куќа „Ан..

ДВЕ ОБНОВЕНИ ЛЕКТИРНИ ИЗДАНИЈА ОД АЛЕКСАНДАР КУЈУНЏИСКИ

ДВЕ ОБНОВЕНИ ЛЕКТИРНИ ИЗДАНИЈА ОД АЛЕКСАНДАР КУЈУНЏИСКИ

„Антолог“ најавува oбјавување на ДВЕ ОБНОВЕНИ ЛЕКТИРНИ ИЗДАНИЈА ОД АЛЕКСАНДАР КУЈУНЏИСКИ   21 август 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство најав..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „БЕЛЕЖНИКОТ НА ТАТКО МИ“ ОД КАДЕР АБДОЛАХ

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „БЕЛЕЖНИКОТ НА ТАТКО МИ“ ОД КАДЕР АБДОЛАХ

„Антолог“ објави РОМАН ОД КАДЕР АБДОЛАХ – НАЈТИРАЖНИОТ ПИСАТЕЛ ОД ХОЛАНДИЈА   16 август 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објаву..

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПРОСЕЧЕН ИНДЕКС НА СРЕЌАТА“ ОД ДАВИД МАШАДО

ОБЈАВЕН РОМАНОТ „ПРОСЕЧЕН ИНДЕКС НА СРЕЌАТА“ ОД ДАВИД МАШАДО

„Антолог“ објави НОВА КНИГА ДОБИТНИЧКА НА ЕВРОПСКАТА НАГРАДА ЗА КНИЖЕВНОСТ   9 јули 2018, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со огромно задоволство го најавува објавување..