Корисничка поддршка:
Македонски English

Blog Search

Search:

Posts meeting the search criteria

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ ОД ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ ОД ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ ОД ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ         9 ноевмри 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ја најавува про..

НОВА ГОДИНА ДОАЃА ПОРАНО ПОРАДИ 100. КНИГА ОД ЕДИЦИЈАТА „БРАНОВИ“

НОВА ГОДИНА ДОАЃА ПОРАНО ПОРАДИ 100. КНИГА ОД ЕДИЦИЈАТА „БРАНОВИ“

„НОВА ГОДИНА ДОАЃА ПОРАНО“ ПОРАДИ 100. КНИГА ОД ЕДИЦИЈАТА „БРАНОВИ“!   4 ноември 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ја најавува својата нова акци..

ИЗЛЕЗЕ РОМАНОТ „НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ ОД ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ

ИЗЛЕЗЕ РОМАНОТ „НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ ОД ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ

„НЕВИДЛИВИ ЉУБОВИ“ ОД ВЛАДИМИР ЈАНКОВСКИ – НОВ РОМАН ВО „АНТОЛОГ“   29 октомври 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство ве информира за објавувањето н..

ПРОМОЦИЈА НА „ДАЈ ДВЕ, ЉУБОВНИ!“ И КОНЦЕРТ НА „ФОЛТИН“

ПРОМОЦИЈА НА „ДАЈ ДВЕ, ЉУБОВНИ!“ И КОНЦЕРТ НА „ФОЛТИН“

ЉУБОВНА ПОЕЗИЈА И КОНЦЕРТ НА „ФОЛТИН“ ЗА КРАЈ НА „БУКСТАР“!    26 октомври 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува финалето на Фестив..

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „18% СИВО“ ОД ЗАХАРИ КАРАБАШЛИЕВ

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „18% СИВО“ ОД ЗАХАРИ КАРАБАШЛИЕВ

АВТОРОТ НА БЕСТСЕЛЕРОТ „18% СИВО“ – ГОСТИН НА „БУКСТАР“    20 октомври 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува гостувањето на бугарск..

ПРОМОЦИЈА НА ЗБИРКАТА „ЗБОРОВИТЕ НЕМААТ ЗНАЧЕЊЕ“ ОД БИЉАНА СТОЈАНОВСКА

ПРОМОЦИЈА НА ЗБИРКАТА „ЗБОРОВИТЕ НЕМААТ ЗНАЧЕЊЕ“ ОД БИЉАНА СТОЈАНОВСКА

ДЕНЕСКА НА „БУКСТАР“ – „ЗБОРОВИТЕ НЕМААТ ЗНАЧЕЊЕ“ НА БИЉАНА СТОЈАНОВСКА   13 октомври 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува настанот „Мак..

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ОБЕСКОСТЕНА“ ОД ИЗАБЕЛ ВЕРИ

ПРОМОЦИЈА НА РОМАНОТ „ОБЕСКОСТЕНА“ ОД ИЗАБЕЛ ВЕРИ

ДОБИТНИЧКА НА ЕВРОПСКАТА КНИЖЕВНА НАГРАДА - ГОСТИНКА НА „BOOKSTAR“   8 октомври 2015, Скопје – Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува гостувањето на белгиска..

BOOKSTAR, ПРВ ФЕСТИВАЛ НА ЕВРОПСКАТА ЛИТЕРАТУРА

BOOKSTAR, ПРВ ФЕСТИВАЛ НА ЕВРОПСКАТА ЛИТЕРАТУРА

 КНИЖЕВНИ ЅВЕЗДИ НА „BOOKSTAR“ - ПРВИОТ ФЕСТИВАЛ НА ЕВРОПСКАТА ЛИТЕРАТУРА   7 октомври 2015, Скопје - Издавачката куќа „Антолог“ од Скопје со големо задоволство го најавува „BookStar“ ..